Personal training bij https://omniapersonaltraining.amsterdam/

Als je op zoek bent naar personal training in Amsterdam bezoek dan eens de website https://omniapersonaltraining.amsterdam/.

Personal trainers van Omnia personal training kunnen je helpen om je doelen te bereiken. Of het nu gaat om gewichtsverlies, spieropbouw of conditieverbetering, de personal trainers van Omnia staan klaar om je te helpen. Zij zullen aan de hand van je persoonlijke doelen een trainingsschema opstellen wat aansluit op deze doelen. Ook zorgen ze ervoor dat je gemotiveerd blijft om deze doelen te halen en kunnen ze advies geven over verschillende onderwerpen als voeding en welzijn.

Zij beginnen met een intakegesprek waarbij je beginsituatie, gezondheid en doelen worden besproken. Vervolgens zullen ze een trainingsschema opstellen.

Daarna worden er 13 verschillende huidplooien verzamelt om essentiële informatie op te doen van je lichaam. Elke maand worden deze metingen gedaan om je hormonale profiel, trainingseffecten en voedingsbehoeften te bepalen. Aan de hand van deze metingen worden vervolgens aanpassingen gebracht aan je trainingsschema, voedingsplan of levensstijl.

Er wordt dus ook gekeken naar voeding. Je krijgt een goed voedingsplan om ervoor te zorgen dat je resultaten kan boeken. Naast voeding wordt er ook gekeken naar voedingssupplementen. Personal trainers van Omnia personal training hebben uitgebreide kennis hierover zullen je voorzien van de laatste tips om je workout te optimaliseren.

Als laatste wordt er natuurlijk naar de training gekeken. Je personal trainer begeleid je gedetailleerd door je trainingen die zowel in de studio als erbuiten plaatsvinden. Elke training is gefocust op het individu en de personal trainer zal je ook begeleiden met je pre- en postworkout. Het trainingsprogramma wordt voortdurend aangepast zodat je steeds betere resultaten behaald.

Leave a Reply

Your email address will not be published.